Vi får veldig ofte spørsmål om hvorfor vi ikke bare har en mal som søkere kan fylle ut og sende inn til oss. Grunnen til at vi ikke har noen mal er fordi vi setter veldig stor pris på egenkomponerte søknader. Dette viser oss at du er engasjert og har et brennende ønske om å joine Coldforged. Husk på at dette ofte er vårt første møte med deg og å skape et godt førsteinntrykk øker sjansene dine betraktelig for en invite til guildet.

Vi får inn mange gode søknader. Dessverre får vi også inn veldig mange dårlige søknader. Derfor ønsker vi å gi en liten pekepinn på hva vi ønsker å se i en søknad. Dette er på ingen måte ment som en mal! Om du copy-paster dette inn i søknaden din er du heldig om vi ber deg skrive en ny. Som oftest vil vi bare avslå søknaden.

---

Hvem der?

Vi ønsker å vite hvem du er i virkeligheten. Hva er navnet ditt, hvor gammel er du, hvor kommer du fra og hva driver du med. Kjenner du noen i guildet fra før, enten fra det virkelige liv eller in-game?


Karakteren din

Hva heter karakteren som du søker deg til Coldforged med? Hvilken klasse er karakteren? Hvilken spec? En Armory-link setter vi veldig stor pris på, men å bare poste en Armory-link er absolutt ikke noe sjakktrekk. Her er det også fint å skrive litt om raiderfaring, enten med karakteren du søker eller andre karakterer du har.


Hvorfor søker du?

Dette er et viktig punkt som vi er meget interessert i. Hvorfor vil du inn i Coldforged? Hva ser du for deg? Hvor ofte kan du raide? Hva er målene dine i spillet? Vær spesifikk! Du trenger ikke å ha tenkt gjennom dette i timesvis, men "Jeg vil raide" er på ingen måte et godt nok svar.


I tillegg har vi noen generelle tips:

  • Bruk enter-tasten! Husk at det er mennesker som skal lese gjennom søknaden din. Det er ikke noe positivt å måtte slite seg gjennom en sammenhengende wall of text.
  • Gjør viktig informasjon synlig! Da særlig navn på karakter, klasse og spec. Søknaden sendes videre til rolleledere og vi vil helst ikke måtte skumlese gjennom hele søknaden for å finne ut hvilken klasse du er.